Over mij

Mijn naam is Afiena, ik ben 34 jaar. Ik ben gelukkig getrouwd met Abel en samen hebben we vier kinderen. Aron van 6, Nathan van 4, Benjamin van 2 en onze kleine Hanna van nu 8 maanden oud.

In juli hebben we te horen gekregen dat ik nierkanker heb. Deze blog ben ik begonnen om een beetje bij te houden wat er allemaal gebeurd is en wat er allemaal nog gaat gebeuren.

Zo ook een manier om alle lieve mensen om ons heen op de hoogte te houden van het wel en wee in ons gezin.

Advertenties
20 reacties

20 thoughts on “Over mij

 1. Lieve Afiena en familie,
  Ik vind het ongelofelijk dapper van je en ontroerend dat je dit doet! Respect,meid!!! We denken aan jullie!! Heel veel liefs Misha en Samuël

 2. Lieve Afiena,

  Fijn dat je op deze manier je ziekte en alles wat daar bij komt kijken met ons wilt delen en we een beetje op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik ben blij je te kennen, vind je een super sterke meid en bid je Gods zegen en nabijheid toe, ook voor Abel en de kinderen!

  Dikke knuffel, Jolanda

 3. Je bent een dappere vrouw Afiena. Je ogen stralen en weerspiegelen het vertrouwen in de Heer, en dat jij Hem lief hebt. Ook in je verdriet, draagt Hij jou. Heel veel liefs en knuffels voor jullie en de kids.

 4. Hey lieffie!

  Even een reactie van mij op je nieuwe blog. Fijn dat iedereen zo op de hoogte blijft.
  Een hele dikke kus van mij! en hopelijk zien we jullie snel weer.
  I ❤ you!

 5. Lieve afiena,

  Ik vind het moedig van je dat je deze opzet hebt gekozen om te schrijven en van je af te schrijven
  en ook mij dit toe te vertrouwen.
  Ik wens jouw en je man en kinderen en familie heel veel sterkte toe met alles.
  Een hele dikke knuffel van mij voor jouw xxx Madelon

 6. Hoi Afiena,

  Wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar toch vraag ik wekelijks hoe het met je gaat. Ik ben Yasmina de Weert, een goede vriendin van je zus Coby en ze vertelt me veel over je. Het is niet voor te stellen hoe het is om te horen dat je ongeneeslijk ziek bent. Toch zie ik aan je blog dat je sterk bent en blijft.
  Ik hoop dat de medicijnen hun werk doen en je je goed blijft voelen.
  Ik zal je niet vergeten in mijn smeekbedes, zelf ben ik moslim net als je zus.

  Ik wens jou, jou gezin en familie heel veel sterkte toe!
  Veel liefs Yasmina uit Diemen

 7. hallo afiena even een mailtje van mij dat is henk dak ik wens jou en je gezin heel veel sterkte groetjes henk ik woon sinds vier jaar in assen en woon saMEN MET jannie bosma

 8. Hoi Afiena,
  Na je mail te hebben ontvangen ben ik ook maar eens op je blog gaan kijken.
  Wat fijn dat je alles zo van je af kan schrijven en wat een impact heeft de ziekte op een mens he.
  Ik heb me ook aangemeld om je te volgen en denk er zelf aan om ook een blog te maken.
  Wens jullie heel veel sterkte en ik blijf je volgen.
  Groetjes Marjon

 9. Hoi Afiena,

  Ik lees nu voor het eerst jouw blog, van Anton de link gekregen. Jij bent een geweldige vrouw, zo moedig en eerlijk. Ik zie onze Schepper aan het werk als ik jou woorden lezen. Ik weet even niet wat om te zeggen, behalve dat ik jou bewonder en een ontzettend veel sterkte toewensen, en heel veel geluk en plezier met z’n 6’en.
  Groetjes,
  Marelize

 10. Heee Afiena!
  Steeds als ik Rick en mijn nummer hoor, begin ik te huilen.
  Met dat nummer willen we jou bemoedigen!
  En echt… onze Lieve Heer is met jou, en Hij zal jou ook bemoedigen!
  Ook heeft Hij al een plaats voor ons allemaal in de Hemel!
  En dus ook voor jou!
  Lieve Afiena, ik zal aan je denken en voor je bidden!
  Heel erg veel sterkte en een dikke knuffel,
  Erwin Sallomons (zoon van Jolanda)

 11. Dag Afiena,

  Ik ken je van die ene keer dat je coordinator was van, volgens mij, het Reumafonds. Ik ging collecteren en jij kwam de bus brengen. Ik kwam vanuit de tuin door het hek terwijl jij er net aan kwam lopen; we schrokken ons allebei een hoedje! (en zo eng waren we toch niet?)
  Zonet las ik het schoolbericht en ik schrok weer van je, en deze keer is het niet om te lachen….!
  Heb een aantal dingen gelezen op je blog en ik vind het ontzettend knap waar jij mee bezig bent!

  groet,
  Elles Huttinga

 12. Hoi Afiena,

  Vanavond kwam ik deze link tegen op facebook, en ben het gaan lezen. En zo sterk als je altijd al was, toon je nu ook weer. Bijzonder dat je iedereen laat meelezen in hoe je nu in het leven staat. Ik wil jou heel veel sterkte, moed en kracht toewensen in alles wat je nog gaat doen. En als het even kan een lach toveren voor iedereen die je lief is.

  Liefs Caroline

 13. Afiena,
  Boven mijn bed hangt de tekst ” herinner je gisteren, droom van morgen maar leef vandaag” sinds ik jouw situatie ken heeft deze tekst nog meer betekenis. Vandaag sprak ik met je, zo sterk zo vol goede moed, als je even praat over de daagse dingen is het net of het er niet is, zo onvoorstelbaar is jouw verhaal. Vanaf vandaag volg ik je blog. Ik wens je alle dagen zon en volop genieten van je man en kinderen. Eigenlijk kennen wij elkaar van kindjes brengen en halen voor de activiteiten van het hertenkamp, niets byzonders zou je denken, toch zit je in mijn hoofd en in mijn hart. Hartelijke groet Miran ( Ons Hertenkamp,Harkstede)

 14. Beste Afiena,

  Je kent mij niet, maar mijn zoontje Tomas zit bij Nathan in de klas. Ik lees regelmatig je blog en wil je via deze weg laten weten dat we me jou en je gezin meeleven. Ik vind het heel dapper dat je je verhaal hier op schrijft. Ik krijg het idee dat jullie ondanks alles positief in het leven staan en alles doen om nog te genieten van elkaar. Sterkte met alles, we denken aan jullie.
  groetjes Cristel

 15. Mooie, sterke, lieve Afiena,
  Van Corina heb ik de link van je blog gemaild gekregen.
  Ik heb ongelooflijk veel respect en bewondering voor je/jullie kracht.

  En ik lees liefde, liefde, liefde, liefde.

  Zachte kus en warme aai (ja, óók over je voeten 😉 )

  Nicole Rood

  vriendin van Corina,
  ex-collega van Anita W.

 16. Hallo lieve Afiena… Ik Ben Debora.. we kennen elkaar niet! Ik woon in zuit Italie, ik ben een dochter van NL zendelingen! Ik heb gehoord over je ziekte van Irene Golberg, en ik heb meteen in mijn hard gevoeld om voor je te bidden! En dat wil ik doen… Ik zal je steunen en ook je famillie! Ik heb respect voor je en bewondering… In al deze jaaren van gestelijk leven met God, wil ik gelooven dat Hij alles in Zijn handen heeft!!! DAt is mijn zeekerhijd! Ik ken de verdriet, vooral omdat ik mijn moeder en mijn kindje verlooren hebben in 1 jaar… En tog blijf ik denken dat God is groot!!! Almachtig God: in Hem wij gelooven en dat Hij bij je is: dat geloof ik… Ik zal voor je bidden en voor je famillie! Een dikke italiaanse knuffel!!! Uit Italilie, veel liefde en kracht, jou zus in de Heer. Debora Kaptein! ❤ ❤ ❤

 17. Beste Afiena,

  Ik ben Gaby, een vriendin van je zus Coby. We hebben elkaar een keer ontmoet bij haar thuis.Toen ik hoorde over je ziekte was ik erg geschrokken en verdrietig. Sindsdien blijf ik via Coby op de hoogte van je situatie. Ze gaf me ook de link naar je blog. Met een brok in mijn keel heb ik je berichten gelezen. Wat ben jij een sterke en positief ingestelde vrouw! Ik wens jou en je gezin heel veel kracht en mooie momenten toe. Ik denk aan jullie!

 18. Diep respect heb ik voor jou lieve Afiena! Wat bij jij, samen met Abel, ongelofelijk dapper en sterk. Fantastisch hoe iedereen met jullie meeleeft en er alles voor doet om het voor jou en je gezin zo fijn mogelijk te maken. Enorm veel sterkte toegewenst voor jou, Abel, de kinderen en alle anderen die jou/jullie zo dierbaar ziijn. Een lieve groet van Monica (kdv/bso Skippy)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s